Jump to content
Sign in to follow this  
TGO David

Software Updates 7/7/2016

Recommended Posts

This morning I have updated the forum software to the latest and greatest and have also upgraded the Tapatalk plug-in to the latest version.

There have been some improvements made to the Private Message system in this version of IPBoard.  You can read about them at the following link.

https://invisionpower.com/news/new-in-4113-personal-messenger-improvements-r976/

 

As always, these improvements likely will not be visible in any way to you if you are using Tapatalk.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well I don't know if it's the update or what but I have something really strange going on.  Earlier today when I logged in on my desk top everthing was okay but not so on my Ipad.  When I view unread content in condensed or expanded view the thread titles run vertical down the page all stacked and slammed together.  I attached what it looks like on my IPad but shure how it will look to you.

 

TGO David

 

 

 

 

 

 

Software Updates 7/7/2016

Started by TGO David12 hours ago

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 hours ago, MP5_Rizzo said:

Well I don't know if it's the update or what but I have something really strange going on.  Earlier today when I logged in on my desk top everthing was okay but not so on my Ipad.  When I view unread content in condensed or expanded view the thread titles run vertical down the page all stacked and slammed together.  I attached what it looks like on my IPad but shure how it will look to you.

 

TGO David

 

 

 

 

 

 

Software Updates 7/7/2016

Started by TGO David12 hours ago

So am I the only one with this issue since the latest updat?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've not experienced this on multiple PCs, my iPhone or my iPad. I was using my iPad to catch up on the forum this morning.

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, MP5_Rizzo said:

So am I the only one with this issue since the latest updat?

I am having this happening now using two different browsers on an Ipad (first gen).  I tried Atomic and Safari browsers.  Also happening with Dolphin browser.

Edited by dawgdoc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

The Fine Print

Tennessee Gun Owners (TNGunOwners.com) is the premier Community and Discussion Forum for gun owners, firearm enthusiasts, sportsmen and Second Amendment proponents in the state of Tennessee and surrounding region.

TNGunOwners.com (TGO) is a presentation of Enthusiast Productions. The TGO state flag logo and the TGO tri-hole "icon" logo are trademarks of Tennessee Gun Owners. The TGO logos and all content presented on this site may not be reproduced in any form without express written permission. The opinions expressed on TGO are those of their authors and do not necessarily reflect those of the site's owners or staff.

Before engaging in any transaction of goods or services on TGO, all parties involved must know and follow the local, state and Federal laws regarding those transactions. TGO makes no claims, guarantees or assurances regarding any such transactions.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to the following.
Terms of Use | Privacy Policy | Guidelines