Jump to content
sL1k

anyone else having a problem with tapatalk?

Recommended Posts

Just got on the PC to ask the same question. Hopefully we will be back up on tapatalk soon

Share this post


Link to post
Share on other sites
Crap. I was wondering what was going on. I haven't accessed the site any other way than Tapatalk in months. Oh well.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yuup....disabled due to the problems it was causing the forum servers.

 

It may be a while before it's sorted out.

 

Yep. It was guzzling server resources. Is the regular mobile interface up? I'm not a Tapatalk user, but thought the regular moblie interface was fine.

 

Just hit it with my iphone. Looks ok to me

Edited by mikegideon

Share this post


Link to post
Share on other sites
<blockquote class='ipsBlockquote'data-author="TGO David" data-cid="876339" data-time="1357369930"><p>
As soon as Tapatalk releases a corrected version and I confirm it works, I will reinstall it.</p></blockquote>

Is it there plugin that's the problem? I'm gonna contact them and complain.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Already having tapatalk withdrawals.

+1

 

I got on here to ask the same question as well, hopefully back on soon

Share this post


Link to post
Share on other sites


Is it there plugin that's the problem? I'm gonna contact them and complain.

 

They are well aware that the current implementation of Tapatalk for IPB 3.4 has a lot of problems to be worked out.  They simply aren't showing it any attention, preferring to work on other platforms instead.  vBulletin, phpBB, etc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

They are well aware that the current implementation of Tapatalk for IPB 3.4 has a lot of problems to be worked out. They simply aren't showing it any attention, preferring to work on other platforms instead. vBulletin, phpBB, etc.


Well you know, squeaky wheel and all that.
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
I'm having pRoblems tonight (Sunday 1-6) connecting to the forum
Very slow and getting server busy error messages

Are we sure tapatalk was the Problem? Something else seems to be amiss as well if it was

And I'm hating not having tapatalk. Major withdrawals

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


The Fine Print

Tennessee Gun Owners (TNGunOwners.com) is the premier Community and Discussion Forum for gun owners, firearm enthusiasts, sportsmen and Second Amendment proponents in the state of Tennessee and surrounding region.

TNGunOwners.com (TGO) is a presentation of Enthusiast Productions. The TGO state flag logo and the TGO tri-hole "icon" logo are trademarks of Tennessee Gun Owners. The TGO logos and all content presented on this site may not be reproduced in any form without express written permission. The opinions expressed on TGO are those of their authors and do not necessarily reflect those of the site's owners or staff.

Before engaging in any transaction of goods or services on TGO, all parties involved must know and follow the local, state and Federal laws regarding those transactions. TGO makes no claims, guarantees or assurances regarding any such transactions.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to the following.
Terms of Use | Privacy Policy | Guidelines